Aktuális híreink

Az elmúlt időszakot jellemző, meghatározó járvány helyzet okán talán mindenki szükségszerűen készít egy listát, összegzést, hogyan is kezelte cége, környezete ezt a gazdaságilag és emberileg is nehéz időszakot.

Az elmúlt másfél évi működést áttekintve bizton kijelenthetjük, hogy a kihívásokat sikeresen megoldottuk. Köszönhető ez elsősorban munkavállalóinknak, alvállalkozóinknak, és megrendelőinknek, akik továbbra is számot tartottak szakértelmünkre, megtiszteltek megbízásaikkal.

Felkészültségünknek köszönhetően bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt hónapokban nem jelentett fennakadást a feladatok teljesítésében a távoli eléréssel megvalósított tervezői munka. Folyamatosan végeztük munkatársaink továbbképzését, melynek köszönhetően a 3D-s REVIT tervezés, illetve a ROHR2 csőszilárdsági modellezés területén öt munkatársunk rendelkezik készségszintű képességekkel.

Szakmai felkészültségi spektrumunkat nemcsak fiatalabb kollégáink bővítik: jó példával jár elől a jelentős tapasztalattal és magas szaktudással bíró idősebb korosztály is. Ügyvezetőnk az elmúlt 1 év alatt bekerült az Országos Atomenergia Hivatal által nyilvántartott, az Atomtörvény hatálya alá tartozó építményekkel, létesítményekkel kapcsolatos szakmagyakorlási tevékenységet végző műszaki szakértők, tervezők névjegyzékébe, valamint energetikai auditori és szakreferensi jogosultságot is szerzett.

A közelmúlt jelentősebb, sikeres munkáink: komplett geotermikus rendszer, több megawattos hidegenergia ellátó központ, hosszú távú városi energetikai koncepció, nagyteljesítményű biomassza fűtőművek és közel 20 km nagy dimenziójú távhővezeték tervezése, valamint a rutinfeladatok: hőközpontok, pályázati fenntartási jelentések elkészítése, energetikai szakreferensi tevékenység.

Új tervezési feladatok elvégzésére kapacitásunk kiegyensúlyozottan biztosított a megszokott magas szakmai színvonalon, legyen szó akár egyszerű, akár komplex távhővezeték és hőközpont tervezésről vagy komplikált, magasabb hozzáértést kívánó technológiai tervezésről, energetikai koncepciókról.

Jelentős sikerekről is beszámolhatunk a KEHOP-5.3.1.-17. és 5.3.2.-17. pályázati területeken: társaságunk több távhőszolgáltatót támogatott, illetve a kivitelezési közbeszerzések alatt jelenleg is támogat több mint 10 milliárd beruházási összegű projektek megvalósításában, amelyek közül több túl van a sikeres megvalósításon, illetve az eredményes közbeszerzésen.

Társaságunk elnyerte a MaTáSzSz által alapított és 2021-ben első alkalommal megítélt, „MaTáSzSz Minősített Partner” címet.

A szakma elismerten legjobb szakemberei által irányított fiatal dinamikus, kreatív csapatunk bármilyen probléma megoldására áll rendelkezésére.

Évente többször szervezünk irodán kívüli programokat, csapatépítéseket, ezzel is erősítve közösségünket.