Az I. Reál-EnerGOKART Kupa

Cégünk megújult munkatársi gárdája körében az elmúlt két évben lassan már hagyománnyá válik a csapatsportokban való megmérkőzés. Különösen jó lehetőséget teremt erre a munkavállalói összetétel, hiszen a női és férfi kollégák aránya szinte folyamatosan 50-50%. A nyári időszakban immár másodszor mértük össze tudásunkat petanque-ban (közkeletű néven golyózásban), ahol komoly fejlődés mutatkozik a csapattagok teljesítményében. Az őszi „hidegekre” tekintettel a fedett pályás „sportok” felé fordultunk, és örömmel adok számot róla, hogy megrendezésre került az I. Reál-EnerGOKART Kupa. A verseny szervezésében oroszlánrészt vállaló kollégánk a nők vs. férfiak megmérettetést választotta – kissé részrehajlóan; gondolván a biztos diadalra. Némileg borult a terv, hiszen a nagyszámú hölgy kolléga ellenére nem mindenki mutatott érdeklődést a gokart és a versengés iránt, így vegyes csapatok alakultak. Hamar megmutatta azonban oroszlánkörmeit két női versenyzőnk, akik az időmérők alapján bekerültek a döntőbe, és csak egy-egy nem teljesen „fair play díjas” ütközés gátolta meg őket a dobogós helyezések elérésében. Az elért köridők alapján – amelyeket az esetlegesen kialakuló versenyszériára tekintettel nem osztunk meg jövendő versenytársainkkal – joggal büszkélkedhetünk azzal, hogy kollégáink nem csak szakterületükön, a munkájuk során teljesítenek magas színvonalon. A jó hangulatú versenyről és az eredményekről tanúskodjanak az alábbi fotók.

Ehelyütt is várjuk – többek között – a távhős szakma területén tevékenykedő társaságok megkeresését a versenyfolyamba való bekapcsolódásra: akár a gokart, akár a petanque tekintetében.

Ezt a nagyszerű sorozatot folytatva  – a kolléganők nevében is – reméljük, hogy a Reál-EnerGOLYÓZÁS és Reál-EnerGOKART után nem a Reál-EnerGOMBFOCI tornában gondolkodunk.