Lakatos Tibor miniszteri kitüntetése

Nagy örömmel és büszkeséggel adunk hírt ügyvezetőnk, Lakatos Tibor kitüntetéséről, aki a március 15-i nemzeti ünnep kapcsán részesült az innovációs és technológiai miniszter által adományozható elismerésben. A kitüntetésre a távhő szakma képviseletében a MaTáSzSz jelölte a több mint 38 éves, a távhőt megalapozó alapkutatási tevékenységet végző, számos alap szoftvert fejlesztő, a távhő jelenét formáló energetikai tervezési, szakértői tapasztalattal rendelkező szakembert.

A miniszteri elismerés Palkovics László innovációs és technológiai miniszter adta át 2019. március 18-án a Budapesti Gazdasági Egyetemen rendezett eseményen.

Az ünnep kiváló alkalmat és egyben különleges hangulatot ad annak, hogy a mai kor köztünk élő hőseit is megünnepeljük és elismerjük.

„Emlékezzünk méltón 1848-ra, tegyük magunkévá a haladás eszméjét, gondolkodjunk, munkálkodjunk a jövőnkön, és mindennap égjen lelkünkben a magunk forradalma” – zárta ünnepi gondolatait Palkovics László.

Megtisztelő, hogy a REÁL-ENERGO Kft. 2015-ös nívódíja után a társaság szellemiségét és szakmai értékeit egy személyben megtestesítő személyt is méltónak tartott a MaTáSzSz eme rangos elismerésre. Mint ismeretes a „Távhőszolgáltatásért Nívódíjat” azért alapította a szakmai szövetség, hogy nagyobb figyelmet kaphassanak az olyan, távhőszektorhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások, amelyek kiérdemelték a távhőszolgáltató vállalatok elismerését, köszönhetően a következő tulajdonságaiknak:

  • korszerűek;
  • kiváló műszaki megoldásokat alkalmaznak,
  • gazdaságosak;
  • környezetkímélők és energiahatékonyságot támogatók;
  • kiemelkedő minőségűek;
  • működésük hosszú távon is megbízható.